האימה הגדולה ביותר של כל מארח היא שלא יהיה מספיק אוכל לכולם. אז קודם כול, הפיגו חשש מליבכם. נסו להיזכר בארוחת החג האחרונה שבה נגמר האוכל, ודוד איציק לא נאלץ לפתוח כפתור אחד במכנסיים. לא מצאתם, נכון? זכרו שארוחת החג היא לא רק הבשר; ארוחת החג היא הסלטים, המנות הראשונות, התוספות, היין האדום - ובקיצור, עד שמגיעים לעיקריות ממילא אנחנו די שבעים.
אחרי שהסכמנו על זה, לכו על חוק אצבע פשוט: כשאתם רוכשים את הבשר, הקציבו קילו של בשר לכל ארבעה–חמישה סועדים (כלומר, כ-200 גרם לאדם). אם מדובר על בשר אוסובוקו או אסאדו, המכיל עצמות גדולות, לכו על גישה של קילו של בשר לכל שלושה סועדים. אם אתם רוצים להיות על הצד הממש בטוח של העניין, תוכלו להחשיב את הילדים כמבוגרים בעצמם, וכך תמצאו את עצמכם עם שפע של בשר בסיום הארוחה.